Lea i la tortuga

Després de l’èxit de la primera experiència rolaire de la meva parella, vam seguir amb les aventures de la Lea.

Aquesta vegada la Matriarca Gwendolyn va encarregar a la Lea dirigir-se al poble de Lillygrove a verue com havien passat l’hivern. La Lea va triar la Bec per anar al poble el més ràpid possible. La Bec és una mallerenga carbonera veloç i eixerida.

Parus_major_male
La Bec

La Bec i la Lea van volar pel bosc que es despetava desp´res de l’hivern. Durant la primera jornada no va passar res massa destacable tot i que van haver de volar baix per evitar els falcons i altres depredadors, famèlics després de l’hivern.

mouseguard_tbd_by_jutchy-d6dz8psLa Lea i la Bec en ple vol

Quan es feia fosc van arribar a Shorestone, un poble amb una llarga tradició de picapedrers. La seva pedrera porta molts anys en actiu, i els picapedrers de Shorestone són famosos tant per la qualitat de la seva matèria primera com per les escultures que són capaços de realitzar.

 

Shorestone es troba sota les arrels d’un gran arbre, al qual els ratolins han fortificat els espais sota les arrels amb pedra. La Lea va arribar a aquesta població quan fosquejava. Després d’intercanviar històries i recollir informació de com el poble havia passat l’hivern, va dormir a casa l’alcalde i va rebre un saquet de gra per la bec, que esperava al bosc. Al matí següent van reprendre el viatge cap a Lillygrove.

Lillygrove és un poblet costaner dels llacs interiors dels territoris. Aquest poble està explorant la possibilitat de construir vaixells amb materials més robustos, de manera que es poguessin realitzar travessies més llargues amb seguretat. La Lea tenia moltes ganes de veure quins avenços estaven provant en aquesta àrea, ja que ella és de Pirt Sumac i aquest tipus de coses li interessen molt.

No obstant, quan s’apropaven a Lillygrove va veure que alguna cosa no rutllava. sortia fum del poble i sobretot, se sentien crits portats pel vent. La Lea i la bec van agafar alçada per veure què passava i van veure primer un cobert de barques destrossat, i després una gran presència al mig d ela plaça del poble, just al costat de la taverna, que desprenia un lleig fum negre per un costat.

Una tortuga! Una tortuga gegantina havia sortit del llac i es trobava al mig de la plaça del poble!

La toruga. La toruga segons l’Alba. El director de joc fent de tortuga. 

 

A partir d’aqui la cosa es va complicar. A petició de l’Alba havíem introduït la fitxa de personatge i el sistema que vam explicar anteriorment com a elements de la partida.

La Lea va parlar amb els vilatans, que estaven molt agitats. La tortuga s’havia apropat tant a la taverna per aprofitar-ne l’escalfor de la xemeneia que l’estava derruint! I encara no s’havia adonat de la presencia del forn de pa. Si s’hi acostava els resultats podien ser desastrosos.

Una part dels ratolins volien atacar la tortuga, però fent mans i mànigues (incloent rerolls) la Lea els va convèncer de que no ataquessin l’animal fins que ella no hi hages parlat.

la Lea es va acostar al gran rèptil i li va parlar davant de la sorpresa tant de la tortuga com de la comunitat de ratolins. La tortuga però, es va mostrar poc col·laboradora i no va acceptar marxar de bones, ja que es trobava molt a gust amb l’escalforeta del foc.

IMG-20170316-WA0007La tortuga diu que no….

La Lea aleshores, va decidir convèncer-la encisant-la amb un ball que li havia ensenyat sa mare. El ball va ser espectacular, amb la Lea saltant amunt i avall i fent dringar el cascabell de la seva cua, però no n’hi va haver prou. El gegant adversari no es va mostrar gens impressionat per les exhibicions d’un petit rosegador dansaire.

Aleshores la Lea en va tenir prou, i desdint-se de la seva actitud pacífica va decidir defensar els interessos dels ratolins per la força si calia. Armant-se amb ferros roents de la farga i el forn, els ratolins van atacar la tortuga, que es va mostrar tant sorpresa com ferotge.

2d90a8f27e75af72cbc58fd2868e9f7fA la batalla!

La tortuga s’hi va tornar, però els valents ratolins dirigits per la Lea van acabar per imposar-se cremant-li les potes amb els ferros roents (i gastant els pocs rerolls que quedaven després de fer servir-ne la majoria a la part pacifica de l’encontre), fent que la tortuga finalment es retirés cap al llac molt sorpresa de que uns petits mamífers de cua llarga l’haguessin derrotada.

sea-turtle2
La tortuga torna cap al llac. Victoria!

Els ratolins van celebrar la seva victòria, tot i que els havia costat la taverna i bona part de la seva flota. La Lea va rebre els seus agraïments i va tornar cap a Lockhaven amb una altra aventura per explicar.

 

La meva parella va estar contenta amb l’aventura. tot i que ara que ho ha catat ja no té tan clar que això de les tirades sigui tan xulo ja que en va fallar moltes 😛

Seguirem informant 😉 La Lea té moltes histories per explica encara.

Xavi

 

Esta entrada fue publicada en General. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s